miercuri, 20 iulie 2011

school days


joi, 7 iulie 2011

9♥'s


Celor care ati copilarit in anii '90, ce v-a placut cel mai mult la acea perioada? Ce va amintiti cu nostalgie?
Eu imi amintesc cu placere de prietenii mei, de jocurile din fata blocului de perioada in care singura mea grija era sa strang toata colectia de figurine Kinder Surprise. Mi-e dor de excursiile si taberele in care mergeam vara, de vacantele petrecute la bunici, de gustul inghetatei la cornet sau al vatei de zahar mancate la balci. De zilele de vara cand ne jucam Cocotata pana cand se facea intuneric si nu mai vedeam nimic, ajungand acasa plini de vanatai. Pana si de orele de scoala mi-e dor. Cred ca toti am vrea sa mai fim inca o data copii. Cel putin eu asa simt si cu aceste ganduri am facut colectia de sacose de panza. Imprimeurile lor iti vor aduce aminte de copilarie si le vor smulge un zambet si celor din jurul tau.



Sacosele din aceasta colectie sunt realizate din panza de in, imprimate manual, cu vopsea speciala pentru textile, care nu iese la spalat. Se recomanda spalarea manuala. Deocamdata sunt disponibile cu imprimeuri in 2 culori: negru si roz, insa se pot realiza si in alte culori, la cerere.

Sacosele pot fi realizate si pe alte dimensiuni.

miercuri, 4 mai 2011

iSHOES


La prima editie a targului concept iSHOES a fost lansat un concurs de design de genti si pantofi, premiul constand in realizarea modelului castigator de catre Sepala - Mihaela Glavan. Desi nu am castigat cuncursul, una dintre schitele mele a fost selectata, dupa ea realizandu-se un prototip. Pe parcurs, schita a suferit unele modificari, dar rezultatul este unul foarte reusit. Cum vi se par?


Template by:
Free Blog Templates