marți, 26 octombrie 2010

Unul dintre produsele Dust in light apare pe site-ul www.revista-atelierul.ro, la rubrica tendinte, alaturi de alte creatii minunate, ca recomandare pentru garderoba de toamna.

luni, 18 octombrie 2010

atelierul dust in light

Daria de la Kittenhood a scris un articol foarte dragut despre atelierul Dust in light pe blogul oficial Breslo. Multumesc :) Articolul il puteti citi aici.

vineri, 13 august 2010

dust in light in revista Atelierul nr. 3




Intreaga revista aici.

miercuri, 7 iulie 2010

luni, 28 iunie 2010

joi, 10 iunie 2010

marți, 8 iunie 2010

Fabrica de Handmade Breslo IV

Comunitatea artizanilor HANDMADE din Romania va invita in Fabrica de HANDMADE Breslo.




Duminica 13 iunie, incepand cu ora 12, in clubul fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50) se redeschid portile Fabricii de HANDMADE Breslo, pentru editia cu numarul 4.
Spatiul generos al terasei clubului Fabrica va gazdui cel mai important eveniment al Comunitatii artizanilor Handmade din Romania, timp de 8 ore. Tineri artisti dar si nume deja consacrate in domeniul Handmade isi vor expune spre vanzare noile colectii.
Mai mult decat un simplu targ Handmade, Fabrica de Handmade Breslo le ofera vizitatorilor posibilitatea de a interactiona direct cu expozantii prin intermediul workshop-urilor organizate pe tot parcursul evenimentului.
"Coltul artistului" este un loc special amenajat in care 8 artizani vor prezenta in fiecare ora diferite tehnici personale de manufacturare a produselor. Cei mai curiosi si indrazneti vizitatori vor putea participa si, sub atenta indrumare a artistului, vor fabrica singuri diverse produse.
Nu va lipsi nici "Maratonul de pictura", care va avea loc toata ziua pe cele 3 mega panouri de pictura instalate in exterior.
Va asteptam in Fabrica de HANDMADE Breslo, intr-o atmosfera calda si relaxata, intretinuta de muzica si voie buna, cu prajituri si cadouri la intrare pentru toti participantii la eveniment.
Acest eveniment nu ar fi fost posibil fara sustinerea: club fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50), Radio Guerrilla, GoodHomes, Dialog Textil, Shopping Report, hipmag, FEEDER, PORT.ro, fashionandbeauty.ro, ENVY, KUDIKA, ALOMODA.ro, 1801.ro, Madone.ro.
Mai multe informatii precum si programul complet al evenimentului exista pe www.fabricadehandmade.breslo.ro

sâmbătă, 5 iunie 2010

sâmbătă, 15 mai 2010

Revista Atelierul


                      A aparut prima revista online de handmade din Romania. O puteti rasfoi aici. 

vineri, 16 aprilie 2010

THE FRENCH BAZAAR – Fashion & Vintage Fair


THE FRENCH BAZAAR
Fashion & Vintage Fair
Sambata 17 Aprilie // 11:00 – 19:00 //Kristal Glam Club

Pentru ca in fiecare primavara tanjesti dupa lifestyle-ul parizian, pentru ca ti-ai dori sa savurezi un café latte pe Champs Élysées sau sa faci fotografii lomo in Jardin de Tuilleries…THE FRENCH BAZAAR te invita sa visezi la Paris sambata, 17 aprilie, orele 11:00 – 19:00, la Kristal Glam Club.
THE FRENCH BAZAAR, cel mai stylish targ de fashion si vintage reuneste in cel mai nonconformist spatiu: vintage outfits, designer pieces, cool accessories, make up advisors & jewellery exhibitors si asta pentru ca trebuie sa ai neaparat o garderoba TRES CHIC sezonul acesta.
Doua dintre cele mai hot fashion bloggerite din Paris vor fi gazda virtuala a acestui eveniment si te vor inspira sa iti alegi cateva din cele mai en vogue piese vestimentare.
Hot spots in a new french Kristal Glam Club:
•Hall of fame: Daca ai vizitat THE FRENCH BAZAAR atunci cu siguranta iti vei gasi fotografia pe blogul www.thefrenchbazaar.blogspot.com.
•Happy Hour: “ French Cocktail” la orele 13:00 si 15:00!
•French Visuals: Paris symbols, French fashion bloggers videos & best french outfits.
•French Spa Contest: Completeaza biletul de intrare cu datele de contact si vei paticipa la tragerea la sorti pentru un patru vouchere la Body Art Wellness Club din incinta Rin Grand Hotel.
•Make-up stand Il-Makiage: Bucura-te de sfaturile specialistilor, precum si de un make-up complet!
La eveniment vor participa: Arina Varga, Belinda Liu, Evintage, AAH ( after sex t-shirts), Alexandra Calafeteanu, About Vintage, Fe[male], Haine Vintage, Lachatterie by Isabelle V., M12 (M unu Doi), Modamania, Mansarda9, 3127bags, Uniquewear, Lkit Tshirts, Italian Vintage, Vintage Wardrobe, Lulou, Fashionlab.ro, Mineliboutique by Eve, Zasha, Dulapul Bunicii – Alice&Sara, My true vintage, Retro Eyes, Like Vintage, Black Bird, Mon Jardin, Iuliana Rosca, Tricouri AnTanTe, Cristiana Ivan, Skinny Bunny, DADA, Clara Rotescu & Jonny Loco, Irina Irimia, Accesorwise si multi altii.

luni, 8 martie 2010

Long time no see









duminică, 3 ianuarie 2010

open up & ENTER

Cateva imagini de la targul de creatie vestimentara open up & ENTER din luna decembrie. Mai multe puteti vedea aici














Dust in light

Lumea pe care o imaginez e inspirata din atmosfera creata de particulele de praf care plutessc in lumina filtrata a soarelui, atmosfera ce trimite catre reverie, catre copilarie. Accesoriile aduc in lumea reala lumea magica, atemporala, a povestilor, incercandu-se pastrarea acestei stari cat mai mult timp, prin materializarea ei.
In multe dintre accesorii sunt reprezentari ale unor pasari sau trimiteri la ele, fiind inspirate dintr-o poveste portugheza, in care pasarea fermecata aduna in penajul ei peisajele locurilor prin care a trecut si povestile oamenilor pe care i-a intalnit. Astfel, ajunge sa arate mereu diferit. Accesoriile aduc la viata acest univers fantastic, fiind realizate dintr-un mix de materiale (tafta, organza, tul, piele ecologica, voal, metal ,margele, precum si elemente naturale) si tehnici diferite (pictat, vopsit, cusut, lipit).


Cercei
Colier mure 
Inel (si in varianta cu margele albe)

Colier 
Brosa 
Colier maci
Colier
Bentita 
Bentita 
Cercei 
Cercei
Inel
Colier
Bratara paun
Cercei 
Inel 
Bentita 
Bentita colibri 
Colier "Bird on a wire"

Bentita flori
Colier flori 
Coliere bufnita

Cercei 
Cercei 
Colier 
Cercei
Bentita 
Colier bufnita 
Colier bufnita 
Colier bufnita 
Coliere bufnita 

Colier 
Colier porumbel

Brosa 
Brosa "Memories"
Bentita "Memories" macese si dantela 


Brosa porumbel. Pentru comenzi puteti trimite un mail la adresa andreea_r_costache@yahoo.com.

Template by:
Free Blog Templates